نشست مدیر مرکز مشاوره با رئیس اداره خوابگاه ها و سرپرستان خوابگاه های دانشجویی

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۹۵ اخبار مشاوره
نشست مدیر مرکز مشاوره با رئیس اداره خوابگاه ها و سرپرستان خوابگاه های دانشجویی در روز سه شنبه 7 خرداد 1398 از ساعت 9 لغایت 12 برگزار گردید.
نشست مدیر مرکز مشاوره با رئیس اداره خوابگاه ها و سرپرستان خوابگاه های دانشجویی

با توجه به اهمیت و ضرورت همکاری و هماهنگی متقابل بین مرکز مشاوره و بهداشت روان و اداره خوابگاهها در جهت ارائه بهتر خدمات مشاوره و بهداشت روان دفاتر مشاوره در خوابگاه های دانشجویی، نشستی در روز سه شنبه  7 خرداد 1398 از ساعت 12-9 با حضور جناب آقای دکتر فرحبخش مدیر مرکز مشاوره، جناب آقای دکتر مقامی مدیر امور دانشجویی، جناب آقای دکتر وجدانی رئیس اداره خوابگاه ها، کارکنان مرکز مشاوره، مسئولین روز و شب خوابگاه ها و تعدادی از مشاورین خوابگاه ها در سالن جلسات معاونت دانشجویی و به میزبانی مرکز مشاوره برگزار گردید.

در این نشست در ابتدا جناب آقای دکتر فرحبخش درباره فعالیت های مرکز مشاوره، چگونگی شناسایی دانشجویان دارای مشکلات روانشناختی در خوابگاه ها، نیازسنجی از دانشجویان، تعامل بیشتر و توانمند سازی سرپرستان و مشاوران خوابگاه ها در حوزه های روان شناختی صحبت کردند.

در ادامه جناب آقای دکتر مقامی، جناب آقای دکتر وجدانی و سرپرستان خوابگاه های دانشجویی به بیان نکته نظرات خود پرداختند.