مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی "نمونه" کشور شد

۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۲۷ اخبار مشاوره
مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان مرکز نمونه کشوری در سال 96 انتخاب شد. مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی برای ششمین بار برای فعالیت‌های حوزه بهداشت‌ روان (ارائه خدمات روانشناختی، روان درمانی، روان سنجی، مشاوره فردی، خانوادگی، تحصیلی، ازدواج و اجرای طرح‌های پیشگیرانه از آسیب ‏های اجتماعی) به عنوان مرکز مشاوره نمونه کشوری در سال 96 در میان مراکز مشاوره دانشگاه‌ها برگزیده شد.
مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی "نمونه" کشور شد

مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی برای ششمین بار برای فعالیت‌های حوزه بهداشت‌ روان (ارائه خدمات روانشناختی، روان درمانی، روان سنجی، مشاوره فردی، خانوادگی، تحصیلی، ازدواج و اجرای طرح‌های پیشگیرانه از آسیب‏ های اجتماعی) به عنوان مرکز مشاوره نمونه کشوری در سال 96 در میان مراکز مشاوره دانشگاه‌ها برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مجید صدیقی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه ای به دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تبریک کسب این عنوان از سوی مرکز مشاوره دانشگاه از حمایت ها و پشتیبانی های ایشان و مجموعه مدیریتی دانشگاه در کسب این افتخار تقدیر کرد.

لازم به ذکر است، در مراسم اختتامیه بیست و نهمین گردهمایی مسئولان مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور که روزهای 29 و 30 بهمن ماه به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر مغانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر رمضانی معاون حوزه ریاست سازمان امور دانشجویان و سرکار خانم دکتر صادقی ریاست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان برگزار شد، مراکز نمونه معرفی و تقدیر شدند.