نشست صمیمانه مدیر جدید مرکز مشاوره دانشگاه با مشاوران مرکز

۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۶۶ اخبار مشاوره
دکتر کیومرث فرحبخش مدیر جدید مرکز مشاوره و بهداشت روان در روز دوشنبه 25 دی ماه 1396 نشست صمیمانه ای به منظور آشنایی با مشاوران و متخصصان مرکز مشاوره داشتند.
نشست صمیمانه مدیر جدید مرکز مشاوره دانشگاه با مشاوران مرکز

در این نشست که با حضور مشاوران مرکز، خانه های دانشجویی و دانشکده ها در سالن اجتماعات ساختمان معاونت دانشجویی برگزار شد، مشاوران به تبادل اطلاعات در زمینه مسائل و مشکلات دانشجویان در موارد مختلف پرداخته و راهکارهایی را به اشتراک گذاشتند و با توجه به در پیش بودن شروع ترم جدید تحصیلی تصمیماتی نیز به منظور ارتقاء سطح بهداشت روان دانشجویان گرفته شد.

لازم به ذکر است جناب آقای دکتر حسین سلیمی بجستانی معاون محترم دانشجویی نیز در این جلسه حضور داشتند.