تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز مشاوره دانشگاه علامه

۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۰۰ اخبار مشاوره
مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی در تاریخ ۹ دی‌ماه 1396 و با حضور مسئولان معاونت دانشجویی در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.
تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز مشاوره دانشگاه علامه

مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی در تاریخ ۹ دی‌ماه 1396 و با حضور مسئولان معاونت دانشجویی در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

در این نشست حسین سلیمی‌بجستانی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، احمد برجعلی رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، حمیدرضا مقامی مدیر امور دانشجویی، زهره حسینی رئیس مرکز بهداشت و درمان، مهدی وجدانی رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی و برخی از مسئولان و مدیران معاونت دانشجویی و کارشناسان مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه حضور داشتند.

در این نشست کیومرث فرحبخش، مدیرگروه مشاوره دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان سرپرست جدید مرکز مشاوره و بهداشت روان منصوب و از زحمات دکتر حسن اسدزاده دهرائی، سرپرست سابق این مرکز تقدیر شد.