برگزاری جلسه سخنرانی «مهارتهای ارتقاء بهداشت روانی خانواده» برای کارکنان دانشگاه

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۴۵ اخبار مشاوره
مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه به مناسبت روز جهانی خانواده (25 اردیبهشت ) جلسه سخنرانی 2 ساعته تحت عنوان: « مهارتهای ارتقاء بهداشت روانی خانواده » را برای کارکنان اداری در روز یکشنبه 96/2/24 از ساعت 13/30 الی 15 برگزار کرد.

در این جلسه که بیش از 50 نفر از همکاران حضور داشتند، جناب آقای دکترحبیب اله اکبری (مشاور خانواده و زوج درمانگر مرکز مشاوره ) درباره  خانواده سالم و ویژگی های آن و راهکارهای ایجاد روابط بهتر در خانواده سخرانی نمودند.