بازدید وزیر علوم از غرفه مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی در اجلاس روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۲۵۳ اخبار مشاوره

در حاشیه اجلاس روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد کلیه معاونت های دانشگاه اعم از دانشجویی، پژوهشی، عمرانی، آموزش ، فرهنگی و ... غرفه هایی را برای ارائه دستاوردها و خدمات خود برپا نمودند که مرکز مشاوره نیز همگام با سایر مدیریت های معاونت دانشجویی بسیاری از انتشارات و بروشورها و خدمات خود را ارائه نمود که در این برنامه وزیر محترم علوم نیز از محصولات تخصصی این مرکز دیدن فرموده و جناب آقای دکتر سلیمی بجستانی معاون دانشجویی و مدیر مرکز مشاوره توضیحاتی را در این رابطه مطرح کردند به خصوص در مورد ارائه توزیع خدمات مشاوره علمی که برای اولین بار در سطح دانشگاهها توسط مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی انجام شده و با استقبال دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز مواجه شده است و خدمتی جدید برای دانشجویان عزیز آینده ساز است.