نشست صمیمانه دبیر و شورای مرکزی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان با مدیر و کارشناسان مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۳ کد : ۲۳۴۸۴ اخبار مشاوره
نشست صمیمانه دبیر و شورای مرکزی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان با مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی و کارشناسان این مرکز برگزار شد.

نشست صمیمانه اعضای شورای مرکزی و دبیر کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه علامه طباطبائی با دکتر مهدی وجدانی‌همت، مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی این دانشگاه و کارشناسان مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، اعضای شورای مرکزی و دبیر کانون دانشجویی همیاران سلامت روان درباره برنامه ها و اهداف کانون در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 با مدیریت مرکز مشاوره و سبک زندگی به گفتگو پرداختند.