بازدید نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم از مرکز مشاوره دانشگاه

۰۴ دی ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۲۵۱ اخبار مشاوره
تعداد بازدید:۲۱۷۳
مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی در روز دوشنبه مورخ 95/9/29 میزبان نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت متبوع و دبیر منطقه یک مراکز مشاوره دانشگاههای تهران بود.

در این بازدید که از ساعت 8:30 شروع و تا 13:30 ادامه داشت ابتدا مدیر مرکز مشاوره گزارش مفصلی از وضعیت گذشته، حال  و آینده این مرکز ارائه دادند . همچنین مجموعه فعالیتهای مرکز را از فروردین 95 تا پایان آذرماه 95 به تفصیل ارائه نمودند.
سپس به سوالات مطرح شده پاسخ گفتند و به تبادل نظر پرداختند، آنگاه نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت متبوع و دبیر منطقه یک مراکز مشاوره دانشگاههای تهران و هیات همراه از بخش های مختلف مرکز بازدید نمودند.
در پایان مدعوین به همراه مدیر مرکز در جلسه تبادل نظر با معاون محترم دانشجویی شرکت کردند.

نظر شما :