نشست تخصصی «سبک زندگی دانشجویی» در اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان برگزار شد

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۲ کد : ۱۸۲۶۷ اخبار مشاوره
اولین نشست تخصصی سبک زندگی دانشجویی به ابتکار دبیرخانه دائمی جشنواره روز سه‎‏‌‎شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱با حضور دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر وزارت علوم تحقیقات فناوری، دکتر کیومرث فرح‌بخش عضو گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر آسیه شریعتمدار، عضو هیأت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
نشست تخصصی «سبک زندگی دانشجویی» در اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان برگزار شد

اولین نشست تخصصی سبک زندگی دانشجویی با شعار راهی نو، راهی برای رفتن مسیری برای رسیدن، به همت دبیرخانه دائمی جشنواره ملی سلامت دانشجویان و همچنین مشارکت دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دانشجویان برگزار شد.

در این رویداد، دکتر کیومرث فرح‌بخش عضو گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی (ره)، دکتر ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر وزارت علوم تحقیقات فناوری و خانم دکتر آسیه شریعتمدار، عضو هیأت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن صحبت در مورد آخرین مسائل زندگی دانشجویان، به سوالات و چالش‌های دانشجویان نیز پاسخ دادند.

گفتنی است جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور با شعار «سلامت برای همه دانشجویان در همه دانشگاه‌ها» فرهنگ مراقبت فردی و اجتماعی به همت دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان برگزار می‌شود و این نخستین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی این جشنواره بود. محورهای این جشنواره را اسـلام و سـلامت، سلامت و دانشگاه، سلامـت و امنیت، سلامت و خانواده، سلامـت و ازدواج، سلامت و اشتغال، سلامـت و ورزش، سلامـت و تغذیه، سلامـت و کـرونا و سلامت و فضای مجازی و در ۵ بخش آموزش، پژوهش و فناوری، ایده‌ها و تجارب نوآورانه، تولیدات رسانه ای- هنرهای تجسمی و فضای مجازی برگزار می‌شود.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛