نشست طرح نشاط کارکنان در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۳ کد : ۱۸۰۷۵ اخبار مشاوره
از سلسله نشست های درون دانشکده ای طرح نشاط کارکنان، نشست صمیمانه کارکنان تربیت بدنی و علوم ورزشی در تاریخ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ روز چهارشنبه ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۱:۰۰با حضور دکتر حقانی برگزار شد.
نشست طرح نشاط کارکنان در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد

از سلسله نشست های درون دانشکده ای طرح نشاط کارکنان، نشست صمیمانه کارکنان  تربیت بدنی و علوم ورزشی در تاریخ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ روز چهارشنبه ساعت 09:00 الی 11:00با حضور دکتر حقانی برگزار شد. در این نشست دکتر حقانی که با رویکر مشارکتی نشست را برگزار کردند. ابتدا حاضرین به معرفی خود پرداختند سپس دغدغه های موجود خود در موقعیت کنونی را بیان کردند بر همین اساس دکتر حقانی به بحث راهبرهای مقابله با استرس در محیط خانواده و محیط شغلی پرداختند. همچنین ایشان تمرین خط زندگی را برای کارکنان توضیح دادند و به عنوان یک فعالیت این تمرین اجرا شد. در ادامه دکتر حقانی پاسخگوی سوالات شرکت کنندگان در حوزه های شخصی، خانوادگی و شغلی بودند.