نشست طرح نشاط کارکنان در دانشکده ادبیات و زبان های خارجی برگزار شد

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۸۰۷۲ اخبار مشاوره
از سلسله نشست های درون دانشکده ای طرح نشاط کارکنان، نشست صمیمانه کارکنان ادبیات و زبان های خارجی در تاریخ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ روز چهارشنبه ساعت۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰با حضور دکتر فصاحتی برگزار شد.
نشست طرح نشاط کارکنان در دانشکده ادبیات و زبان های خارجی برگزار شد

این نشست در تاریخ 26/2/1401با حضور سرکار خانم دکتر شیدا فصاحتی در دوجلسه  با حضور  کارکنان دانشکده ادبیات و زبان ها ی خارجه  برگزار گردید. در این کارگاه سرکار خانم دکترفصاحتی توضیحانی در خصوص روان شناختی نشاط و مثبت اندیشی  و اینکه احساس خوشبتختی چیست و ایجاد آن به چه عواملی بستگی دارد و اینکه در شرایط سخت زندگی چگونه احساس نشاط و مثبت اندیشی را تقویت کنیم پرداختند. و در ادامه با تاکید بر کسب دانش عملی احساس خوشبختی و تمرین آن درزندگی روزمره نکاتی در این زمینه مطرح نمودند.. و همچنین در پایان جلسه به پرسش و پاسخ بر یادگیری احساس خوشبختی پرداخته شد.  جلسه با رضایت کارکنان و خواستار تداوم  کارگاه ها به اتمام رسید.