برگزاری نشست صمیمانه و پرسش و پاسخ مرکز مشاوره دانشگاه با روانشناسان و مشاوران در آستانه سال تحصیلی جدید

۲۳ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۷۶۷ اخبار مشاوره

نشست صمیمانه و پرسش و پاسخ مدیر و کارشناسان مرکز مشاوره دانشگاه با روانشناسان و مشاوران در روز چهارشنبه مورخ 95/6/17 راس ساعت 13/30 الی 15/30 در محل مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که با حضور معاون محترم دانشجویی دانشگاه جناب آقای دکتر حسین سلیمی بجستانی، دکتر حسن اسدزاده سرپرست مرکز مشاوره و بهداشت روان ، کارشناسان مرکز برگزار گردید، ابتدا جناب آقای دکتر اسدزاده ضمن خوشامدگویی به حضار ، از مشاوران مرکز تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

سپس ، جناب آقای دکتر سلیمی بجستانی به ایراد سخنرانی پرداختند و در باب اهمیت مشاوره دانشجویی و نقش حیاتی مشاوران،  نقطه نظرات مهمی را یادآور شدند.

پس از آن ، مشاوران، پیشنهادات و سوال های خود را ارائه نمودند .

در پایان ، به پاس زحمات مشاوران با اهداء لوح تقدیر از آنان تقدیر و تشکر بعمل آمد.