برگزاری جلسه داخلی مرکز مشاوره و بهداشت روان

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰ کد : ۱۶۹۱۰ اخبار مشاوره اطلاعیه ها
برگزاری جلسه داخلی مرکز مشاوره و بهداشت روان

جلسه داخلی مرکز مشاوره و بهداشت روان با حضور مدیر مرکز، کارشناسان مشاوره و کارشناسان مددکاری در مرکز مشاوره برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر وجدانی همت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر را به همکاران تبریک گفت و از زحمات کارکنان مرکز و و روحیه جمعی آنها در انجام امور مرکز تشکر کرد. در ادامه ایشان با تاکید بر طرح افت تحصیلی لزوم برنامه ریزی مناسب در جهت نیاز سنجی و آموزش برای دانشجویان دارای افت یا مشروطی تحصیلی را شرط اثر بخشی این طرح عنوان کردند.همچنین بر اجرای هرچه بهتر برنامه های در حال اجرای مرکز از قبیل نشست های تخصصی و طرح راشد( رشد شخصی اجتماعی دانشجویان) و طرح متمم( مهارت افزایی و توانمندسازی مشاوران مراکز)  در ایام پیش رو تاکید کردند و اهمیت تجدید نظر و رفع اشکالات در بعضی از فعالیت های مرکز از جمله سامانه مشاوره تلفنی را عنوان کردند. در پایان هم همکاران نقطه نظرات خود را بیان کردند.