دعوت مدیر مشاوره دانشگاه برای مشارکت دانشجویان در فعالیت کانون همیاران سلامت روان

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۹ کد : ۱۷۰۴۴ اخبار مشاوره اطلاعیه ها
فعالیت کانون همیاران سلامت روان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور و مشارکت دانشجویان علاقمند توسعه می یابد.

دکتر مهدی وجدانی همت، مدیر مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با روابط عمومی اعلام کرد: فعالیت کانون«همیاران سلامت روان»، که با هدف ارائه خدمات مرتبط با سلامت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در میان دانشجویان، به همت مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه راه اندازی شده است، با حضور و مشارکت دانشجویان علاقمند توسعه می یابد.
وی گفت: مرکز مشاوره دانشگاه در راستای دستیابی به این هدف و برای آشنایی دانشجویان با فعالیت ها و اهداف کانون همیاران سلامت روان، شنبه 16 بهمن ماه جاری نشست مجازی ویژه دانشجویان داوطلب عضویت در کانون، با حضور دکتر حسین سلیمی بجستانی، دانشیار گروه مشاوره دانشگاه برگزار می کند.

دکتر وجدانی با دعوت از دانشجویان برای مشارکت در برنامه های این کانون ابراز امیدواری کرد این حضور زمینه ساز پیشگیری از آسیب های اجتماعی و یاری رساندن به سایر دانشجویان واقع شود.
گفتنی است، دانشجویان فعال و علاقه مند به ارائه خدمات در حوزه سلامت روان می توانند با مراجعه به لینک https://meeting.atu.ac.ir/ch/consulting، در این وبینار شرکت و برای کاندید شدن در هسته مرکزی کانون، نام و نام خانوادگی خود را به شماره واتس آپ 09331209660 ارسال کنند.