برپایی میز گفتگو و مشاوره به دانشجویان در مصاحبه دکتری

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۴ کد : ۱۸۳۸۹ اخبار مشاوره
مرکز مشاوره دانشگاه، با توجه به رسالتی که در زمینه ارتقای سلامت روان، حفظ آرامش و کمک به دانشجویان برای شناخت بهتر خودشان دارد؛ در مکان برگزاری مصاحبه دکتری اقدام به برپایی میز گفتگو کرده است.این میزهای گفتگو با حضور هشت نفر از مشاوران و روانشناسان متخصص و با مدرک دکتری تخصصی انجام می شود.
برپایی میز گفتگو و مشاوره به دانشجویان در مصاحبه دکتری

مدیر مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی زمینه های مشاوره را مطرح کرد و گفت:«تمام دانشجویانی که اضطراب و نگرانی دارند و نیاز به مشورتی درباره نحوه معرفی خود، نحوه ارتباط با دیگران، تسلط بر خود در جلسه مصاحبه و تمرکز بر قابلیت ها و توانایی های خود دارند؛ توسط متخصصین ما راهنمایی می شوند.البته در روزهای گذشته حدود صد نفر از متقضیان ورود به مقطع دکتری از میز گفتگو استفاده کردند و با متخصصین ما مشورت کردند.»

دکتر وجدانی همت در پایان افزود: «تمام تلاش ما بر این است که، با حضور متخصصان و استقبال خوب دعوت شدگان به مصاحبه مقطع دکتری؛ آنها را در راستای اهدافشان یاری دهیم و این میز گفتگو تا پایان برگزاری مصاحبه مقطع دکتری وجود دارد.»